Persoonlijke en klantgerichte oplossingen
managementvennootschap, patrimoniumvennootschap, vrije beroepen, advocaat, architect, geneesheer, arts, huisarts, kinesitherapeut, logopedist, dierenarts, specialist, psycholoog, tandarts, landmeter, verzekeringsmakelaar, chirurg, grote onderneming, kmo, eenmanszaak, groothandel, aannemer, beenhouwerij, bakker, boomverzorging, car-wash-catering, chapewerken, coaches, container, transport, dagbladhandel, diamantsector, drukkerij, electricien, etalageontwerper, evenementbureau, garage, glasbeton, goudsmit, juwelier, horeca, immobilien, import, export, informaticus, ingenieur, interimkantoor, journalist, kapsalon, kledingzaak, kruidenier, logistiek, loodgieter, marmerwerken, metaalconstructie, meubelzaak, mobiele podia, muziekant, oragnisator goltoernooien, paardenfokkerij, racing team, ramen en deuren, reclamebureau, schoonheidssalon, schrijnwerker, slotenmaker, tuinarchitect, tuinonderhoud, verhuisbedrijf, vertaalbureau, vertegenwoordiger, vzw,
Met een direct aanspreekpunt voor elke klant
Over AVPS
Knowhow en passie

In 2010 besloten Marc en Tom, twee erkende accountants, om samen de handen in elkaar te slaan. Hun gedeelde passie en kennis vormen de basis van AVPS. Een succesvol en modern bedrijf dat sterk is in boekhoudkundig, fiscaal en administratief advies.

Marc Soethoudt

Marc Soethoudt, ooit zelf boekhouder van een bedrijf en later financieel manager van een kmo, startte zijn eigen bedrijf op in 2001.
Marc is erkend Accountant bij de wettelijk erkende beroepsvereniging Instituut van Accountants en Belastingconsulenten. Tevens is hij lid van verschillende lokale beroepsverenigingen zoals BAB Antwerpen en MAB Mechelen.

Tom Van Praet

Schoonzoon Tom Van Praet behaalde zijn graduaat accountancy in 2001 aan de Karel de Grote-Hogeschool in Antwerpen. In 2002 studeerde hij af aan de Fiscale Hogeschool Ehsal. Tom deed meerdere jaren ervaring op in het bedrijfsleven. In 2007 kreeg hij de titel erkend accountant en belastingsconsulent. Waarna hij op zelfstandige basis begon. In 2010 was de tijd rijp om samen met Marc verder te bouwen aan de toekomst van AVPS.

De fusie, nog betere service

In 2009 smolt AVPS samen met Fibowe. Beide kantoren bundelden hun kennis en informatiekanalen waardoor u als klant profiteert van een nog ruimere dienstverlening. De samenwerking garandeert u een hoogstaand fiscaal en boekhoudkundig advies.

Een gedreven team

Zeven enthousiaste medewerkers geven elke dag het beste van zichzelf. De aangename werksfeer op kantoor trekt zich door naar onze dienstverlening. Naast onze vaste medewerkers doen wij regelmatig beroep op ons ruime netwerk van bekwame partners.
Toms vrouw Liesbeth verzorgt de algemene administratie en de inschrijvingen in het KBO.

Strategisch gelegen, makkelijk bereikbaar

Het kantoor is gelegen in Antwerpen, op 250 meter van de afrit E19, ‘ring1’, wat zich ook vlakbij de haven en centrum van de stad bevindt.
Zin om kennis te maken en te bekijken wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust
contact op voor een vrijblijvende offerte of gesprek.